Foto med utsikt och Region Jämtland Härjedalens logotyp
Folkhälsa, sjukvård och tandvård
Politik och insyn
Jobb och utbildning
Kultur
Forskning och utveckling
Om oss

Du är här:

Innehåll
Utvecklande jobb inkl. härliga kollegor. Foto: Jonas Kullman

Vi är bland de bästa i Sverige inom barnsjukvård, vi har ett nytt forskningscentrum och Sveriges modernaste kranskärlslabb. Med ett sjukhus i Östersund, mitt i stan, får alla nära till varandra och mellan olika specialiteter. Välkommen att söka jobb hos oss och vara med och utveckla hur vi ska arbeta nu och i framtiden. 

Är du intresserad att jobba på en mindre ort så finns många hälsocentraler och tandvårdskliniker runt om i hela regionen.

Utvecklas hos oss
Vi jobbar för att du ska få flera utbildnings- och karriärmöjligheter. Det kan innebära möjligheten att forska vid sidan av ditt vanliga jobb, bredda din kompetens, utvecklas inom ledarskap eller om du vill byta inriktning eller yrkesområde. Hos oss uppmuntras du alltid till utveckling!

Stor satsning på forskning
Vi erbjuder alla medarbetare att forska vid sidan av sitt vanliga jobb. Satsningen på forskning har fördubblats under de senaste åren. Här finns ett nytt kliniskt forskningscentrum med forskningssjuksköterskor på plats och samarbeten med statistiker och vetenskapliga handledare.

Vi publicerar fler antal forskningsartiklar än någon annan region i Sverige, i förhållande till antalet anställda. Några exempel på pågående forskning är barn med hjärtfel, astmarelaterade symptom vid arbete i kyla, behandling av ansträngningsinkontinens via en app för smartphone och uppföljningsprogram för minskning av antalet strokefall.

Fantastisk fritid
Vår personalförening lockar med fantastiska erbjudanden och härliga aktiviteter. Här finns många förmåner och erbjudanden för alla som jobbar hos oss. Det kan vara billiga skidresor och boende, rida med islandshästar, floristkurser eller teknikkurs på längdskidor.

Bostad
Vi hjälper gärna till att hitta en bostad till dig. Vi har också egna lägenheter att erbjuda.

Säg hej till oss!
Hör gärna av dig så berättar vi mer om att jobba hos oss:

Anders Bylander, personalkonsult
063 - 14 66 11

Helene Gustafsson, personalkonsult
063 - 15 49 85

Läs mer om att bo och leva i regionen på jamtland.selänk till annan webbplats

Sidansvarig: Gun Råberg Kjellerstrand, tel: +4663147737, e-post: gun.kjellerstrand@regionjh.se.

Hittar du fel eller har synpunkter på innehållet, meddela

Senast uppdaterad 2017-02-23.

Region Jämtland Härjedalen

Box 654

831 27 Östersund

Tel: 063-15 30 00

jllwwwext2 · 4.2.2 · 23/07 12:48